Funktionärsinfo för terräng-SM

Här kommer en sammanställning på våra funktionärer. Det är en totallista med alla namn och funktioner och en ytterligare lista där ni också finns med under respektive fliknamn och ni ser också vem som är ansvarig. Funktionärer som ingår i uppbyggnad och banläggning och startar från klockan 6.00 på morgonen kör bara igång, med hjälp av Johns och Kjells anvisningar.

 

Övriga funktionärer, med undantag av serveringspersonalen, anmäler sig i INFO/nummerlappstältet hos Anneli och Evy.

 

Flaggvakter, m.m får bära reflexvästar med Akele på ryggen. För övrigt är det bra om ni har klubbkläder! Lunchutlämning sker mot avprickning på funktionärslistan hos serveringspersonalen.

 

Så gott som samtliga är vidtalade med några få undantag av löpande akeleiter i veteranklasserna som vi förutsätter ställer upp som flaggvakt ett par timmar efter lopp och dusch. Det finns fortfarande en del hål på flaggvaktssidan så vi välkomnar alla sistaminutare.

 

FREDAG kväll 27:e april 17.00 Välkomnar banläggare John Hansson de som vill komma ner till Stångebrofältet och hjälpa till med förberedelse av banläggningen med utläggning av gummimattor och uppsättning av flaggor. Fler behövs så har ni möjlighet kontakta John på 076-8080651.

FREDAG kväll 27:e april efter 16.00 ska Lasse Eriksson åka och hämta alla bokade bord (30 st) och lite annat. Han behöver bärhjälp och du som inte är alltför klen ring Lasse på 0734-184972 och gör en insats!

Natten mellan lördag och söndag kan vi erbjuda gratis logi i en husvagn på Stångebrofältet för max tre personer / alt två personer och större hund. Kontakta Mikael Eriksson om det är av intresse på 0730-403701.

 

För övrigt kom i god tid lördag och söndag – allt bör vara förberett och klart till första start 12.10.

 

Schema lördag - söndag
Lördag 28/4: 6.00-11.30 Iordningsställande av bana och tävlingsområde

12.10 start UDM

13.00 första start SM – sista start 17.30

18.00- ? Lite inplockning av materiel.

 

Söndag 29/4: 11.00 -14.40 SM-tävlingarna

14.40 - ? Städning och nedmontering

 

Alla goda Akeliter ställ upp och hjälp till med städningen efter tävlingens slut på söndag eftermiddag!

 

Lista på uppgifter

 

Alla funktionärer i bokstavsordning

 

 

Tags: 

Kommentarer

De bifogade filerna verkade

Bild för Jonas Olsson

De bifogade filerna verkade inte komma med. Jag fixade så att man ska kunna bifoga filer till artiklar nu. Kan du testa att bifoga dem igen (som filer)?