december 2016

Vem är årets Akeleit?

Under många år har vi utsett Årets Löpare i klubben, där löparprestationer premieras. Men vi vill att alla som gör en insats ska ha möjlighet att få uppmärksamhet och instiftar därför Årets Akeleit. Det finns ännu ingen tydlig beskrivning av vad som krävs, men vi tror att det handlar om att man bidragit till att utveckla klubben och/eller dess medlemmar. 

Skicka dina nomineringar senast 31 december till styrelse@akele.se, gärna med en kort motivering.

Styrelsen bearbetar inkomna förslag och presenterar dem ca en vecka innan årsmötet på hemsidan. Styrelsen kommer också att utse en vinnare på årsmötet. (Årets Löpare kommer att utses på samma sätt som tidigare).

Nyårslöp i Linköping!

Häng med på årets Nyårslöp!

Vi ses på parkeringen vid Slestad Dammar på nyårsafton klockan 10:00. Sedan springer vi i ca en timme i valfritt tempo och samlas igen, svettiga och glada, för att skåla in det nya året. Alla är välkomna!

Julaftonslöp!

       

På julaftonsmorgon 08.00 samlas vi vid Ljudbutiken OK/Q8 macken på Smålandsvägen i Mjölby för att springa det traditionella julaftonslöpet på ca 14km (alternativ finns för kortare och längre om så önskas).

Glöm ej rexflexjacka/väst och tomteluva.

Efter rundan avslutar vi med glöggmingel samt önskar varandra God Jul!

Välmött på Julafton.

Mikael Knutsson

Santa Pola Half Marathon 2017

Nu åker vi till Spanien igen. Vill du följa med?!

Vi upprepar fjolårets succé och samlar ihop ett glatt gäng som vill springa den vackra och lättlöpta halvmaran i Santa Pola, Spanien, söndag 22 januari kl 10.30.
www.mitjasantapola.com

Vi flyger med Ryanair från Skavsta till Alicante. Utresa lördag 21 januari. Hemresa tisdag 24 januari.

Vi bor på hotell i Alicante, ca 20 km från Santa Pola.

Var och en ansvarar för sin egen bokning av flyg, hotell och anmälan till loppet. Den här sidan är endast tänkt att användas så att vi vet vilka som vill följa med.

Skicka mail till Micke Knutsson när du gjort din bokning så lägger jag till dig på listan knutsson.mikael@tele2.se

Resultat IKM 2000 m

Tävlingsdatum: 

1 dec 2016

Distans: 

2000 m

Säsongens första IKM var på 2000 m och lockade 18 startande. Karl Walheim, Ärla, vann det första lite snabbare heatet, med Awet Grmay, Linköpings LK, på andra plats. Trea kom Sven Engström. I det andra heatet var det Erik Änges som var snabbast, före Mattias Löfqvist och Jesper Johansson. Två tjejer ställde upp i tävlingen och de spang också i det andra heatet, Emma Johansson kom femma och Ida Sandör blev sjua.