november 2014

Klädförsäljning på lördagsträningen 22 nov

Efter långpasset i morgon lördag säljer vi klubbkläder mellan kl. 11.00 - ca 12.00 i Karlestugan.

Overaller, linnen, kortbyxor, tajts och mössor har vi med oss. Önskar ni något specifikt annat skicka ett mail till Anneli Gunhardson anneli.gunhardson@telia.com senast 21.00 ikväll.

 Hälsningar Evy o Anneli

Resultat från Valencia Marathon - kompletterad

Tävlingsdatum: 

16 nov 2014

Distans: 

Maraton
Övrig

Ett gäng akeliter var nere i Valencia och provade lyckan i Valencia Marathon söndagen den 16/11. Bäst gick det för Jonas Olsson som kom in på 33 plats med fina tiden 2:34:51, den bästa Akele-tiden sen 2007. Hela åtta akeliter kom under tre timmar, fler än i Stockholm Marathon. Det blev också flera goda placeringar i åldersklasserna, Sven-Åke Persson blev 6:a i M70, Jenny Rask kom på 20:e plats i K35 och Jonas Lundqvist blev 23:a i M45.

Ändringar på Höstfesten

Tyvärr har Höstfestens föreläsare och ledare för träningen Johanna Bohlin fått förhinder och kan inte medverka på festen. Därför blir det tråkigt nog ingen föreläsning, träningen blir dock av men Erik och Pernilla Åström kommer att hålla i den istället. Akeles ungdomsgrupp kommer också att mellan middagen och desserten tala om sitt träningsläger i Kenya.

 

Det kommer också att finnas försäljning av Akelekläder på festen.

Nya tider för ungdomsträningen

Då Akele har fått en ny tid från kommunen för att träna i Campushallen så medför det lite ändringar i ungdomarnas träningsschema. Från och med den 3/11 är tiderna som gäller:

 

Måndag klockan 18:00 på parkeringen vid motionscentralen i Ryd; Distansträning

 

Tisdag klockan 17:00 i Campushallen; Intervallträning

 

Torsdag klockan 18:45 på parkeringen vid motionscentralen i Ryd; Intervallträning