september 2013

Akeles flagga på Lidingöloppet

Akeleflaggan kommer att vara uppsatt på Grönsta gärde under Lidingöloppshelgen, att ha som samlingspunkt för akeliter före och efter loppen. Flaggan kommer att stå i bortre änden av gärdet, ett stycke till höger om målet om man står bakom målet och tittar upp mot banan.

Broloppet är FULLT: 2631 anmälda (ingen efteranmälan)

Vilken succé, nu är broloppet fullt.

Totalt är det 2631 anmälda. 719 springer halvmaran och 1751 springer 5 km och det är 161 ungdomar som springer 2,5 km.

Startlistor och PM är uppdaterade på sidan för Broloppet.

 

PM och nummerlappar skickas ut till alla deltagare under veckan och dyker upp i brevlådan senast första dagarna nästa vecka.

 

Toppolitiker möts i Broloppet

Lars Stjernqvist, kommunalråd i Norrköping har antagit  kommunalrådet i Motala Camilla Egberths utmaning i Broloppet. De kommer tävla mot varandra i 5 km-loppet den 6 oktober.

 

Det är nu 2500 anmälda och det är bara 100 platser kvar och anmälningstiden går ut söndag den 22 september om det inte är fullt innan dess. 150 barn & ungdomar kommer att springa 2,5 km, ca 700 springer halvmaran och över 1600 springer 5 km.

Resultat från KM i terräng

Tävlingsdatum: 

19 sep 2013

Distans: 

Övrig

Årets KM i terränglöpning gick i skogarna kring MOK-stugan i Mjölby och lockade 20 personer till start. De yngsta deltagarna sprang 2,5 km och Albin Johansson var först i mål, följd av lillasyster Linnea. Bland ungdomarna, som fick springa 5 km-banan, kom Gabriel Sandör först och Albin Carlsson tvåa. På tredje plats var det Triathlongymnasiets Hampus Horndahl. Alla damer sprang också 5 km och Susanne Reiman var första dam. På andra plats kom Marie Karlsson och trea Lovisa Larsson, båda Triathlongymnasiet.

Sidor