december 2012

Spring in det nya året med Akele

Efter avverkat julaftonslöp i Mjölby, med så mycket vinter man kan önska är det snart dags för nyårslöp i Linköping. Häng med på ett löppass med IK Akele på årets sista dag (måndagen den 31:a december). Vi utgår från Smedsta dammar klockan 10.00,där är det bra parkerings möjligheter (avfart från Haningeleden) och  löper i ca. 1 timma.

 

Därefter lite skålande i "champis"-dryck.

 

För mera info kontakta Lena Andersson lena.ljungsbro@telia.com eller Gesine gesineroth@hotmail.com

Resultat från IKM 2000 m

Tävlingsdatum: 

16 dec 2012

Distans: 

2000 m

KM 2000 m 2012-12-16, Campushallen Linköping

16 tappra löpare dök upp i Campushallen på söndagskvällen för att springa KM på 2000 m. Det blev två heat, det snabbaste gick först och där vann Josef Nordlund före Gabriel Sandör, fina tider en bit under sex minuter för dem båda. I det andra heatet var det Albin Carlsson som vann, och han putsade till sitt pers från förra året med närmare 50 s! Sven Engström kom tvåa och gamle kämpen Bernt Magnusson la ytterligare ett KM till samlingen, det första för honom i 80-årsklassen.

 

Årets statistik klar

Under Resultat - Statistik finns nu följade statistik uppdaterad:

  • Statistik 2012
  • Genom tiderna statistik
  • Maratonrekord baserat på ålder

Läs och kontollera. Vid felaktigheter kontakta statistikansvarig.

Läger i vår?

Akeles ungdomsgrupp ändrade sitt resmål för vårens läger och bestämde sig för att åka till Italien och Gardasjön istället för Cypern. Vi kommer att åka söndagen den 31/3 (påskdagen) och kommer hem söndagen den 7/4. Vi kommer att bo på ett lägenhetshotell som heter Poiano och ligger strax utanför samhället Garda. Vi är för närvarande 11 ungdomar och 5 vuxna som ska åka och det vore kul om fler akeliter ville följa med. Kontakta Mikael Eriksson, miker200@hotmail.com, för mer info om vilket flyg vi åker med och var och hur man bokar hotellet.

Bussresa till Göteborgsvarvet

Även i år åker vi till Göteborgsvarvet med Ukna Busstrafik. Vi åker på lördag morgon den 18/5 mot Göteborg och vårt hotell, Scandic Europa. Från hotellet tar man sig på egen hand till starten och man tar sig även själv tillbaka till hotellet efter loppet. På kvällen går de som vill ut och äter middag tillsammans och bussen går sen hem till Linköping på söndagsmorgonen. Vi har 20 platser tillgängliga, så det är först till kvarnen som gäller.
 
Det subventionerade priset för Akelemedlemmar är 750 kr och man anmäler sig genom att sätta in den summan på Akeles Bg 875-9540 och samtidigt skickar ett mejl till Marie Savén, marie.saven@lio.se.