Nyheter från tränargruppen

Lagom till sommarsemestern kommer här en uppdatering från tränargruppen i Linköping, där vi har nöjet att presentera en rad trevliga nyheter och även vill passa på att berätta lite om vad som händer framöver.

Vi har under våren jobbat med att förbättra hur vi planerar träningen för seniorerna i Linköping med regelbundna pass varje vecka, på måndag, torsdag och lördag. Detta har lett till att vi numera har ett centralt planeringsdokument i Google Docs som innehåller förteckningar av samtliga våra pass, med passbeskrivningar, intervallslingor och rundor/kartor för långpass. I samarbete med webbgruppen har vi tagit fram ett verktyg för att automatiskt ladda upp pass från vårt planeringsdokument till Akeles hemsida. Dessutom har vi skapat en kalender över träningsprogrammet, som man kan välja att prenumerera på för att få Akeles träningpass direkt i sin egen kalender (Länk till kalendern). Vi hoppas att detta ska skapa en bättre framförhållning i träningen för våra medlemmar och säkerställa att hemsidan alltid är uppdaterad med aktuella pass.

Inom tränargruppen har vi utsett ansvariga för de olika typer av pass som ingår i träningsplanen. Som ansvarig skapar man träningsprogrammet för säsongen och är den kontaktperson man som medlem kan vända sig till med frågor och funderingar kring träningen:

  • Tröskelintervaller: Erik Åström
  • Banintervaller: Emma Löfqvist
  • Långpass: Robert Wingren
  • Övriga frågor och sammankallande i tränargruppen: Peter Hall

Passansvariga kommer presentera sina tankar kring träningen i kommande nyhetsuppdateringar från tränargruppen, så håll utkik på hemsidan och facebookgruppen under sommaren/hösten!

Glad sommar!
Tränargruppen i Linköping