Funktionärer till Blodomloppet

Våren är här och det är dags att meddela vilken funktionärsroll du önskar vid årets Blodomlopp! I år går loppet den 23 maj med start och mål vid Saab Arena. Funktionärsbehovet är, precis som vanligt, väldigt stort och vi behöver allas hjälp för att kunna anordna en härlig löparfest för deltagarna.

Behovet är funktionärer är som störst på tävlingsdagen från klockan 15 och framåt (flaggvakter, vätskestationer, utlämning av tröjor/picknickkassar, nummerlappsutdelning, efteranmälan).

För er som inte har möjlighet att hjälpa till på tävlingsdagen (eller har möjlighet att hjälpa till flera dagar) så finns det uppgifter att göra före loppet. Packningen av nummerlappar kommer att vara lördag den 18 maj samt söndag 19 maj klockan 9-15. Vi behöver även funktionärer till nummerlappsutdelningen på Blodtappen tisdag den 21 maj kl. 9-19 samt onsdag den 22 maj kl. 11-19 (dessa dagar delas upp i kortare pass).

Meddela Åsa Widarsson (asa.widarsson@akele.se) senast 14 april, i första hand vilken/ vilka tider du har möjlighet att hjälpa till och i andra hand om det är någon särskild uppgift du önskar. 

Ej aktiva och före detta medlemmar får förstås gärna hjälpa till om ni vill och har ni några familjemedlemmar/vänner som skulle vilja rycka in är även det välkommet. 

Avslutningsvis påminner vi om att man som Akelemedlem inte springer Blodomloppet i Linköping, vare sig för klubben eller sin arbetsgivare/kompisgäng. Vi behöver våra medlemmar som funktionärer denna kväll – i gengäld står klubben för subventionerade startavgifter, medlemsaktiviteter och klubbkläder och vi har möjlighet att behålla vår låga medlemsavgift.

Stort tack för att du ställer upp som funktionär!

Hälsningar Åsa Widarsson IK Akele, asa.widarsson@akele.se