IK Akele årsmöte

karta muskelvärket och matverkstan

För att hitta till gym, mat och möte titta på skissen ovan. Kör in på Runstensgatan och parkera bilen på Tekniska verkens personalparkering (fritt på helger). För att komma till Muskelvärket behöver du passera grindar som förhoppningsvis är öppna, annars samlas vi vid grindarna. Matverkstan nås från å-sidan av kontorskomplexet.

Innan lunch finns möjlighet att prova Akelekläder inför nya beställningsomgången som öppnar 1 februari.

IK Akeles årsmöte hålls lördag 3 februari 2018 kl 13.00 i Matverkstan (Tekniska verkens personalmatsal), adress Brogatan 1 i Linköping (entré från å-sidan). Före årsmötet bjuder vi alla medlemmar på lunch, och de som önskar kan delta på långpasset som denna dag utgår från Muskelvärket, Tekniska verkens personalgym. Programmet för dagen är detta:

09.30 Samling utanför Muskelvärket, Runstensgatan 1, för de som vill delta i ordinarie långpass. Program och tränare för långpasset presenteras senast veckan innan. Kom ombytt, väskan med ombytet kan vi lämna inne i Muskelverket. 
10.30 Samling utanför Muskelvärket för de som gärna springer men inte så långt och/eller snabbt.
11.00 Klädprovning i Matverkstan (håller på fram till årsmötets början).
11.30
 Ombyte, dusch och bastu i Muskelvärkets omklädningsrum.
12.00 Lunch i Matverkstan. Meddela ev allergier eller andra matförbehåll vid anmälan!
13.00 Årsmötesförhandlingar 
Därefter prisutdelningar, poängligan, årets löpare mm. Mer detaljer om denna del av programmet kommer veckan innan årsmötet.
15.30 (ca) Slut

Motioner
Har du ett förslag gällande klubbens verksamhet som du vill att årsmötet diskuterar och beslutar om? Skriv ner förslaget och skicka till anneli@akele.se senast lördag 20 januari 2018 så tar vi upp det på årsmötet. Du kan också kontakta någon annan i styrelsen om du hellre önskar det.

(Styrelsen tar förstås emot förslag hela året och återkopplar senast efter nästa styrelsemöte om din idé inte kommer lagom till årsmötet.)

Anmälan
För att kunna planera lunchmat och prisutdelningar vill vi att du anmäler dig senast onsdag 31 januari. Träningspassen kräver ingen föranmälan, men meddela gärna ändå så har vi koll på hur många som vill delta. Anmäl dig till 
per.lindh@akele.se eller 073 -  712 83 12. Ange vilka personer anmälan avser och ifall ni är med på lunchen eller inte (och ev matallergier e dyl).

 

Reservation för mindre ändringar.

Starttid: 

lördag, 3 februari, 2018 - 13:00

Plats: 

Matverkstan, Brogatan 1, Linköping