Upprop för lag till Vasastafetten!

Vasastafetten går mellan Sälen och Mora den 19:e augusti och Akele tänker ställa upp med ett antal lag! Vi samåker upp till Mora på fredagen och har bokat in oss i Öna Bystuga för övernattning. På lördagen går starten i Sälen klockan 09:00 och lagen springer sedan de 90 km till Mora. Loppet består av 10 sträckor på mellan 5 km och 15 km och går mestadels i terräng, vissa partier går också på asfalts- och grusvägar. Vi använder våra bilar för att transportera löparna mellan växlingarna, vilka ligger vid de välkända passeringarna på Vasaloppet som till exempel Mångsbodarna, Risberg, Evertsberg och Oxberg. På kvällen efter loppet går vi ut och äter en gemensam middag.

På söndagen blir det ett morgonpass för de som vill och kanske också ett dopp i Österdalälven? Efter passet äter vi frukost, städar boendet och åker sedan hem till Linköping.

Alla är välkomna att ställa upp i stafetten, motionärer och elit, tjejer och killar. Vi anmäler lag efter vilka som anmäler sig, det finns klasserna Män, Kvinnor och Mixed (minst tre tjejer i laget) att välja på. Akele står för boendet, milersättning till de som har bil, samt middag på lördagskvällen.

Anmäl dig senast 2/6 (obs bindande) till antingen Åsa Widarsson, asawidarsson(a)gmail.com, David Lindberg, david_lindberg87(a)hotmail.com eller Mikael Eriksson, mikael(a)akele.se

Anmälda/intresserade löpare

 

Lena Hagberg
Sofia Salomonsson
Robert Wingren
Björn Morén
Eddie Olsson
Lars Andersson
Pernilla Åström
Erik Åström
Kristin Nyström
Bashar Atia
Nicolas Pirot
Peter Levin
David Lindberg
Mikael Eriksson
Åsa Widarsson
(John Wiklund)
 
Ungdomar
Julia Borrvall
Jacob Granqvist
Linnea Johansson