Missa inte föreläsning den 19/3 - Släpp foten fri

Boka in den 19:e mars. Då kommer Anders Nordström  med föreläsningen Släpp foten fri.Missa inte detta tillfälle till ny inspiration!

De flesta av oss människor har idag normala fötter. Det är inte detsamma som naturliga fötter. Att bli medveten om skillnaden är första steget mot en bättre fysisk och därmed även mental hälsa. Foten är vår grund. Det är den enda kroppsdel som är i kontakt med moder jord. Eller rättare sagt borde vara i kontakt med moder jord. De flesta av oss idag lever, tränar och springer i skor som tar bort den kontakten. Detta får enormt stora konsekvenser för din rörelse. Många har också skoformade fötter vilket oftast leder till den så vanliga men ovälkomna diagnosen, hallux valgus. Den sista problematiken mångas fötter också drabbas av är underutvecklad muskulatur och dålig neurologisk kontakt mellan hjärnan och foten.

Under föreläsningen fördjupar Anders dessa områden men viktigast av allt är att du/Ni får de nycklar för återfå din naturliga fot. Oavsett om du tränar och springer mycket eller lite så är spelar din fots totala hälsa en avgörande roll för din löpning, din träning och ditt liv.

Föreläsningen kommer att vara i Nya Munkens matsal och startar klockan 09:30. Efter föreläsningen kommer det att vara en praktisk workshop vid tre tillfällen (max 20st per tilfälle), klockan 12:30 (fullbokad) , 14:00 och 15:30, välj vilket tillfälle du vill vara med på vid anmälan. För workshopdelen gäller ledig klädsel utan strumpor och skor

Föreläsningen kostar 150 kr som betalas på plats. 

Anmäl dig via denna länk.


Har ni frågor, kontakta ingemar@akele.se.