Funktionärer till Blodomloppet

Våren är igång och det är dags att meddela vilken funktionärsroll du vill ha vid årets Blodomlopp! I år går loppet den 31 maj med start och mål vid Saab Arena. Funktionärsbehovet är, precis som vanligt, väldigt stort och vi räknar med hjälp från samtliga medlemmar. 

Behovet är som störst tävlingsdagen från kl 17 och framåt (flaggvakter, vätskestationer, utlämning av tröjor/picknickkassar). Men det finns uppgifter som behöver utföras under hela tävlingsdagen så har du möjlighet att vara funktionär dagtid är det uppskattat.

För er som inte kan hjälpa till på tävlingsdagen (eller har möjlighet att hjälpa till flera dagar) så finns några uppgifter innan. T.ex. nummerlappspackning lördag 19/5 och söndag 20/5 kl 8-15 i Linköping samt nummerlappsutdelning tisdag 29/5 och onsdag 30/5 kl 11-19 på Blodtappen Linköping.

Meddela Åsa Widarsson (asa.widarsson@akele.se) senast 30 april, i första hand vilken/ vilka tider du har möjlighet att hjälpa till och i andra hand om det är någon särskild uppgift du vill ha. 

Ej aktiva och före detta medlemmar får förstås gärna hjälpa till om ni vill och har ni några familjemedlemmar/vänner som skulle vilja rycka in är även det välkommet. 

Avslutningsvis påminner vi om att man som Akelemedlem inte springer Blodomloppet i Linköping, vare sig för klubben eller sin arbetsgivare/kompisgäng el dyl. Vi behöver våra medlemmar som funktionärer denna enda kväll – i gengäld står klubben för subventionerade startavgifter, medlemsaktiviteter och klubbkläder och vi har möjlighet att behålla vår låga medlemsavgift.