Dags för WEBSHOP

IK Akeles Webshop öppnar torsdagen den 1:a februari och stänger söndagen den 11:e

För att logga in på webshopen gå in på medlemssidorna och välj Akelekläder i menyn. Följ sedan anvisningarna på sidan.

Det kommer att finnas möjlighet att prova kläder på vårt årsmöte Matverkstan (Tekniska verkens personalmatsal), adress Brogatan 1 i Linköping lördagen den 3:e februari. Vi försöker vara på plats med provkollektionen från kl 11.00. ´Även ni som inte tänker/kan vara med på årsmötet kan komma och prova vilken storlek som passar bäst.

Det är sex veckors leveranstid så kläderna kommer att levereras i slutet av mars. Vi har också justerat vissa priser lite uppåt och nu har vi bara ett pris dvs ”första köp” har utgått. Men vi har fått en bra rabatt från Trimtex och tillsammans med Akeles subvention så hamnar vi på ett bra medlemspris. Har ni familjemedlemskap så är det fritt fram att beställa till hela familjen.

På årsmötet kommer vi också att sälja det vi har kvar i vårt lager så har ni rätt storlek kan ni få med er plaggen direkt. Dessutom säljer vi buffar, reflexmössor, handskar, pannband, väskor och lite annat.

Vi har en del nyheter i webshopen:  en ny träningsjacka, 3/4 tajts, topp och kortkorta tajts, en fritidströja och en lätt dunjacka. Vi har provstorlekar på en del av det nya sortimentet.

Vi vill också poängtera att ni bör följa tvättanvisningarna på plaggen när ni använt dem – dvs vända ut och in på dem och tvätta i rätt gradantal. Då minimerar ni risken att trycket lossnar och kläderna håller sig fräscha (hur länge som helst).

Har ni frågor hör av er till Anneli eller Evy