januari 2018

Dags för WEBSHOP

IK Akeles Webshop öppnar torsdagen den 1:a februari och stänger söndagen den 11:e

För att logga in på webshopen gå in på medlemssidorna och välj Akelekläder i menyn. Följ sedan anvisningarna på sidan.

Sökes Festkommitté

Valberedningen söker 2 eller flera till Festkommitté

Tipsa om dig själva eller andra för detta festuppdraget!

Uppgift enligt Verksamhetsplanen: Ordna en årsfest samt bidra med trivselaktiviteter på övriga arrangemang.

Exempel på redovisning från et tidigare år (2016): "Festkommittén har under året ordnat en uppskattad fest lördag 29 oktober på restaurant Blåmesen där 44 klubbmedlemmar deltog"


Resultat från KM 1500 m

Tävlingsdatum: 

25 jan 2018

Distans: 

1500 m

18 tappra kom till Campushallen för att springa 1500 m. Det blev två heat av startfältet och i det första och snabbaste sololöpte Sven Engström till en klar seger. Därbakom var det desto tuffare med tre löpare nästan på linje över mållinjen. Tore Glas blev i alla fall till sist tvåa och Markus Ydreskog, LGIF, trea. I det andra heatet blev det istället en klunga med löpare och tävlingen avgjordes genom en långspurt av Isak Meunier som kom först i mål. Tvåa och dagens snabbaste dam var Jonna Tilgner, NocOut, och trea blev en stakt avslutande Björn Clasén.

Resultat från KM 5000 m

Tävlingsdatum: 

11 jan 2018

Distans: 

5000 m

Årets KM på 5000 m drog 23 löpare och de delades upp i två heat, varav det snabbaste startade först. Här kom Rasmus Elmelid, LOK, först i mål på fina 15.45,2 efter att ha sprungit själv större delen av loppet. Tvåan Sven Engström sprang också själv större delen av tävlingen, även om trean Simon Runefors, Växjö, närmade sig snabbt på slutet.

KM 5000 m på torsdag!

På torsdag den 11/1 arrangerar Akele en av de få tävlingarna i Sverige på 5000 m inomhus. Missa inte chansen att uppleva 25 varv på bana i behaglig temperatur mitt i vintern! Mer info och anmälan finns här.

Nu startar vi en ny omgång pass med löpstyrka/rörlighet

Förutom våra vanliga träningspass i Linköping och Mjölby startar vi 2018 med en ny omgång med löpstyrka/rörlighet hos PushBySara med Sara som ledare.  Alla som provade passen och svarade på enkäten tyckte att passen var otroligt bra och värdefulla för oss. Vi drar igång  igen den 10 januari och håller på till och med slutet av mars. Ni som inte provat dessa pass, ta chansen!

Ni som vill köra spinning har vi ett bra erbjudande hos PushBySara

Ni har fått ett mail med alla detaljer. Om inte kontakta Ingemar