februari 2016

Gustav till final på ISM

Tävlingsdatum: 

27 feb 2016

Distans: 

800 m

På den första dagen av ISM i Malmö tog sig Gustav Berlin vidare till final på 800 m. Gustav sprang i det fjärde och sista heatet och Gustav kom där in som tvåa, vilket räckte till för att komma till final med den snabbaste tiden. Finalen kommer att gå imorgon klockan 13:10 och man kan följa live-sändningen på antelope.livetiming.se

Silver för Gustav på IJSM!

Tävlingsdatum: 

21 feb 2016

Distans: 

1500 m

Det blev en silvermedalj för Gustav Berlin när IJSM avgjordes i Växjö den 20-21/2. Gustav tog sig på lördagen vidare till final genom att komma tvåa i sitt försöksheat och i söndagens final blev det också en andraplats efter en spurtuppgörelse med två andra löpare.

 

IK Akeles träningsdag den 16 april 2016

Den 16 april är det dags för vårens träningsdag för våra medlemmar!

Den kommer den här gången kommer träningsdagen börja med Akele cup (5km terräng) på förmiddagen och sedan tillbringar vid eftermiddagen och kvällen i MOK-stugan där vi blandar föreläsningar och pass. Självfallet anpassat för att vi har sprungit ett hårt pass på förmiddagen.

Eventet är öppet för ALLA medlemmar!  

Frukostlöp den 12/3!

Träningsrunda med efterföljande frukostbuffé på Scandic Linköping City.  OBS!!  Samling och start  vid Scandic Citys entré kl 8:00. Vi springer den vanliga rundan längs Stångån ut mot segelbåtshamnen och sedan tillbaka mot stan igen. Vill man kan man fortsätta mot Braskens bro och springa en längre runda. Omklädning och dusch i hotellets relaxavdelning med bastu. Anmälan på Akeles medlemssida eller via följande länk:

http://simplesignup.se/private_event/73069/cfaa1a3133

 

Klubbrekord för Gustav på KM 800 m!

Tävlingsdatum: 

13 feb 2016

Distans: 

800 m

På KM 800 m siktade Gustav Berlin på att slå sitt eget klubbrekord och hade till sin hjälp fått förstklassig draghjälp i form av Joni Jaako. Taktiken gick hem och Gustav vann heatet på fina 1.52,6. Bakom Gustav var det även fina insatser av Matan Irsi (tvåa) och Martin Wuopio (trea) som båda satte nya innepers.

I det andra heatet vad det Viktor Bergkvist från LGIF som tog hem segern före Robert Wingren och Mikael Nilsson, LGIF. Dagens snabbaste tjej var med här, Amanda Ivehammar, LGIF, kom in på femte platis i heatet på fina 2.23,4.

Hjälp till att utvärdera IK Akeles träningar

För att kunna ge våra medlemmar den absolut bästa servicen när det kommer till våra gemensamma träningar (ungdomsträning, seniorträning i Linköping och Mjölby samt pass i sammarbete med Göteborgsvarvet) behöver vi din hjälp att utvärdera dem.

 

Vi skulle uppskatta feedback på träningspassen samt information om varför du tränar med oss eller väljer att inte göra det. Svara gärna på formuläret även om du i dagsläget inte gå på några av de pass som erbjuds. 

 

Fyll i formuläret här!

 

Stort tack på förhand!
- Tränarna i IK Akele 

Pallplatser i Eskilstuna

Tävlingsdatum: 

6 feb 2016

Distans: 

1500 m

På Eskilstuna Indoor Games den 6/2 blev det en seger för Ida Sandör på 1500 m i F17. I 1500 m för P19 kom Martin Wuopio in på andra plats med nya perset 4.14,59.

 

Sidor