augusti 2015

Tack till funktionärerna!

Vi vill tacka alla er som ställde upp som funktionär på MjölbyFemman och gjorde det till ett fint och trevlig arrangemang, utan er hjälp hade vi inte kunnat genomföra det.
Har ni några förbättringsförslag får ni gärna höra av er till någon av oss.
 
Tack från MjölbyFemman kommittén 
Satu Mäkelä
Kerstin Ekdahl
Ingmarie Persson
Gunilla Ekholm

Lagen till Kraftloppet - uppdaterad 27/8

Till sist fick vi ihop sex lag till Kraftloppet som går nu på lördag. Det blir två damlag, två herrlag och, som det ser ut nu, två mixedlag. Laguppställningarna som presenteras här är preliminära och kan förändras fram till tävlingsdagen. Vi har en gemensam samling på lördag klockan 08:00 vid IKANO-huset, vid ingången till Åhléns.

Resultat från Ultravasan

Tävlingsdatum: 

22 aug 2015

Distans: 

Ultramaraton

Ragnar Lindström ställde den 22/8 upp på Ultravasans 90 km och kom in på 390:e plats, 30:e i M50. Ragnar rapporterar att han är väldigt nöjd med sitt lopp och att han kunde hålla sitt tempo hela loppet igenom, trots en besvärande värme frampå dagen.

SM-guld till Gustav!

Tävlingsdatum: 

23 aug 2015

Distans: 

800 m
3000 m

På JSM i Kalmar den 21-23/8 blev det guld till Gustav Berlin på 800 m i M22. Albin Carlsson var också på plats och kom på 14:e plats på 3000 m i P17.

Boende Lidingöloppet

Lidingöloppet närmar sig med stormsteg, bara en dryg månad kvar. Akele har bokat ett par platser på Södergarn i närheten av Lidingövallen i år igen. Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

 

Pris: 1400kr per person och natt. För det priset får man helpension; Middag, frukost och lunchpaket.


Akele bidrar med 250kr, alltså blir priset per person och natt 1150kr.

 

Anmäl dig genom att skicka mail till jonas.124@gmail.com. Ange om du vill ha singelrum eller dubbelrum (samma pris) och vilka dagar du vill bo under helgen.

Resultat från KM 800 m

Tävlingsdatum: 

13 aug 2015

Distans: 

800 m

29 personer hade dykt upp på Campusarenan i Linköping för att springa KM på 800 m. Även den här veckan hade vi gott deltagande från LGIF, trevligt! Idag blev det fyra heat och i det första heatet gjorde Gustav Berlin en attack på sitt eget nysatta klubbrekord och med förhoppningen att kanske till och med kunna nosa på 1.50. Till sin hjälp hade han Joni Jaako som förtjänstfullt agerade hare fram till 600 m. Tyvärr så räckte det inte riktigt hela vägen fram, men en säker seger på fina 1.51,7 blev det. Matan Irsi kom in som tvåa och Adam Kagebäck, LGIF, blev trea.

Sommarens resultat

Tävlingsdatum: 

8 aug 2015

Distans: 

Halvmaraton
Maraton
Övrig

Semestern är nu över för de flesta, men Akeles löpare har verkligen inte legat på latsidan under juli månad. Det har däremot den resultatansvarige, men här kommer nu ett sammandrag av resultaten från sommarens långlopp.

 

Resultat från KM 1500 m

Tävlingsdatum: 

6 aug 2015

Distans: 

1500 m

Det blev 26 deltagare fördelade på tre heat när KM 1500 m avgjordes på Campusarenan i Linköping. Det var en hel del deltagare från andra klubbar, framförallt LGIF. Kul! Det var också en LGIF-löpare som var allra snabbast, Adam Kagebäck vann det första heatet. Vår egen Martin Wuopio kom in som tvåa, knappt slagen, och trea blev Alexander Holm från Tjalve.

Sidor