juli 2015

Klubbrekord av Gustav!

Tävlingsdatum: 

30 jul 2015

Distans: 

800 m

På förtävlingarna till Bauhausgalan i Stockholm den 30/7 sprang Gustav Berlin i B-heatet på 800 m. Gustav kom in som trea på nya klubbrekordet 1.51,38. Matan Irsi var också på plats och sprang i D-heatet, där han kom in som tvåa på nya perset 1.59,64.

Över 40 anmälda till Kraftloppet!

Nu är det fem veckor kvar till Kraftloppet och vi har kommit över 40 löpare som är anmälda till stafetten! Kom in med din anmälan också till någon av lagledarna! Titta under "Kommande aktiviteter" och "Kraftloppet" för mer info om tävlingen. Följande personer har anmält sig till och med den 22/7:

Semestertider tävlingsanmälare

Tävlingsanmälaren är bortrest 12-16 juli så under denna tid kommer inga tävlingsanmälningar skickas in. Under resten av juli (17-31) krävs fem dagars framförhållning (mot normala två dagar) pga osäker internettillgång. Dvs skicka in din anmälan minst fem dagar innan sista anmälningsdatum för att vara säker på att den kan behandlas.

 

Så om du planerar att springa något lopp i juli eller i början av augusti (finns i och för sig inte så många) kan det vara läge att skicka in anmälan redan nu.

Vid osäkerhet/frågor, kontakta mig via anmälningsformuläret på medlemssidorna.

 

Sommarhälsningar

Björn Clasén, tävlingsanmälare senior/veteran IK Akele