Tävlingsdatum:

27 jun 2015

Distans:

Övrig

Stockholm Trail är ett tufft traillopp som går inne i Stockholm, med start och mål vid Globenområdet. Årets lopp gick den 27/6 och Ragnar Lindström sprang där i 46 km-klassen och kom in på 34:e plats. Frun Kerstin ställde upp i 10 km-klassen och blev där 130:e.

Martin vann på Malta

23 jun 2015

Distans:

Övrig

Martin Wuopio vann den första deltävlingen av Birkirkara St Joseph Sports Club 5K Road running series på Malta den 23/6. I damklassen kom Emma Löfqvist in som 8:a (3:a i seniorklassen).

Anmälan till VETERAN-SM i FRIIDROTT, 24-26 juli 2015

IK Akeles veterankommitté uppmanar dig som är veteran att medverka vid årets Veteran-SM som går av stapeln i Uddevalla fredagen 24/7 10.00 - söndag 26/7 16.00.

På hotell Carlia anordnas även Veterantinget lördag 25/7 18.00, och den trevliga kamratmåltiden 20.00. Denna måltid hoppas vi inom veterankommittén att alla tävlande vill delta vid.

Anmäl i vilka grenar du vill ställa upp i senast lördag den 4 juli till vår tävlingsanmälare Björn Clasén (via anmälningsformuläret på medlemssidorna).

Resultat från Kustmaran

27 jun 2015

Distans:

Maraton
Övrig

På Kustmaran i Kristianopel den 27/6 kom Elin Jacobsson in på 10:e plats på maraton. Sven-Åke Persson blev 40:e på herrar 10 km och Ing-Marie Persson blev 38:e på damer 10 km.

Anmäl dig till Kraftloppet - nu är det 28 personer anmälda!

Varför ska man då boka in den här dagen? Jo, då går årets upplaga av stafetten Kraftloppet uppe i Finspång! Akele satsar i år på att få med sju lag och för att klara det måste alla akeliter vara på hugget och vilja springa. Det finns ett lag för alla, från motionären till elitlöparen! Det ska vara 10 personer i ett lag och sträckorna ligger på mellan 4,1-12,3 km. Vi behöver alltså få ihop 70 löpare, men det ska vi väl kunna klara? Efter tävlingen har vi lite samkväm och äter något gott på Arena Grosvads fina gräsmatta i den strålande solen!

Följande löpare har anmält sig fram till den 27/6. Skynda dig in med din anmälan också!

Martin vann på DM

16 jun 2015

Distans:

1500 m

På DM i Norrköping den 16/6 vann Martin Wuopio 1500 m före Matan Irsi. I damklassen kom Emma Löfqvist in på andra plats. Nya personbästa för både Martin och Emma.