oktober 2014

Akele hyr klubbstuga vid långpass

Nu är det klart att Akele kommer hyra Karle IF:s klubbstuga under kommande vinter i samband med långpassen på lördagarna.

 

Samlingspunkten för långpassen flytttas från Garnisonsmuseét ca100m över bron till Klubbstugan. Där finns det omklädningsrum med möjlighet till både dusch och bastu. Vi har tillgång till stugan från kl09:00 till kl14:00. Det innebär att det finns tid för ombyte innan långpasset börjar kl09:30 samt tid för eventuell gemensam aktivitet efter passet t.ex. föreläsningar.

 

Första passet med tillgång till Klubbstugan är nu på lördag den 1 november. Ett invigningsevent planeras till senare men redan nu på lördag bjuds det på lite enkel fika i form av kaffe och kaka efter passet. Vill man ha något mer matigt får man ta med det själv.

 

Om detta faller väl ut med våra medlemmar finns det möjlighet till att göra något liknande till nästa vinter.

/Tränargruppen Linköping

Föreläsning och träning på Höstfesten

Johanna Bohlin kommer att hålla i träningen och en föreläsning på Akeles Höstfest den 8/11. Johanna är en duktig löpare från Åtvidaberg och har bland annat landslagsuppdrag och fina placeringar på terräng-SM på sin meritlista. Hon har även gjort den lite ovanliga kombinationen löpning och boxning och har ett brons från JSM i boxning.


Efter middagen kommer också några av Akeles ungdomar att tala om sitt träningsläger i Kenya under våren.


Glöm inte föreläsningen med Mattias Sunneborn den 15/11!

 IK Akeles veterankommitté inbjuder er alla till föreläsning och efterföljande inspirationspass med flerfaldige SM medaljör/Veteran SM och VM medaljör i friidrott Mattias Sunneborn.

 

Vad kan vi själva lära oss för att få ut maximalt av vår egen träning och samtidigt bromsa vårt åldrande..? (citat M Sunneborn)

 

Tidpunkt: lördagen 15 november klockan 15.00 - 18.00
Plats: Campushallen I Linköping
Kostnad: OBS! Gratis för Akelemedlemmar!
Dagens innehåll: Mattias startar dagen med en föreläsning på ca.60 minuter. ”Hur tränar och lever Mattias Sunneborn för att vara landslagsman vid 43 års ålder?” Därefter följer inspirations pass på ca 90 minuter, passet är frivilligt att vara med på.
Förtäring: Frukt och dryck serveras under eftermiddagen i hallen.
Anmälan: senast 1/11-14  till mejladress: lena.ljungsbro@telia.com

Inbjudan till Akeles Höstfest

Välkommen på Akeles årliga höstfest.

Precis som de senaste åren kommer höstfesten börja med gemensam träning för de som vill 15:00.
För de som inte vill eller kan delta på träningen går det bra att komma 17:30 till mingel, föreläsning och middag.
Plats: LOK-gården
Tid: 8:e Nov
Pris: 100kr
Anmälan till erik.astrom79@outlook.com senast 1 nov. Begränsat antal 75st först till kvarn gäller så vänta inte in i det sista med anmälan.
Vid förhinder avanmäl så att någon annan kan få din plats.

Startlista för terräng-DM

Terräng-DM den 11/10 i Hellgrenshagen, Malmslätt.

Gemensam start för samtliga klasser klockan 10:30.

Omklädnad i MAIK-gården där det också finns kioskförsäljning.

Start och mål på lilla fotbollsplanen till höger om MAIK-gården.

Träningsresa till Turkiet påsken 2015

2014-11-03: Inställt. Resorna är inställda då de endast lockade 4 anmälningar totalt. Kanske hittar vi på något annat i vår istället.

 

Följ med på IK Akeles träningsresa i vår! Denna gång satsar vi på ett charterhotell av hög klass, det passar alltså utmärkt att ta med sig hela familjen även om inte alla är så förtjusta i att springa. För de som är intresserade av löpning finns goda möjligheter till träning i anslutning till hotellet, och i vanlig ordning på Akeles träningsresor blir det två träningspass per dag.

Sidor