februari 2013

Missa inte Akele Cup!

Det säkraste vårtecknet är när Akele Cup drar igång och på lördag den 2/3 är det dags för årets första deltävling! Starten går klockan 10:00 vid BT Industrier och det är 2,5 km eller 5 km som ska springas. För mera info, se menyn Arrangemang/Akele Cup 2013

Information om betalning av medlemsavgift och startavgifter för 2013

För er som inte deltog på årsmötet och läst årsberättelsen, finns här information om betalning av medlemsavgift och ersättning för startavgifter under 2013.
Betala in din medlemsavgift före 1:a mars.
För information om ersättning för startavgifter under året, välj Läs mer.
Verksamhetsberättelsen för 2012 är nu också tillgänglig på hemsidan.

Föreläsning av Frida Södermark

Frida Södermark, välkänd löparprofil och SM-guldmedaljör på 100 km 2012 samt uttagen till EM på 24 h och dessutom flitig backpacker, kommer till Linköping och föreläser för oss i IK Akele lördagen den 9 mars. Anmäl dig här, via Kontakt-Kontakta oss-Seniorträning eller på Facebook.

Fridas blogg, Löparäventyret, finns på Löpning för Alla.

Föranmälan till KM 1500 m

Glöm inte att anmäla dig till KM 1500 m nu på fredag den 8/2! Tävlingen går i Campushallen med första start klockan 17:30 och vi vill ha in anmälningarna senast på onsdag. Startlista och tidsprogram publiceras på hemsidan på torsdag. Anmälan med namn, födelseår, klubbtillhörighet och PB eller förväntad sluttid till Mikael Eriksson, miker200@hotmail.com.

Sidor