Akelebloggen

Akeles morgonlöpning med frukost 15 sep 2019 kl 8:00

Nu är det åter dags för den otroligt populära träningsrundan med efterföljande frukostbuffé på Scandic Linköping City.  OBS!!  Samling och start vid Scandic Citys entré kl 8:00. Vi springer ut mot segelbåtshamnen längs Stångånoch sedan tillbaka mot stan igen (ca 10 km). Vill man kan man fortsätta mot Braskens bro och springa en längre runda (ca 13-14 km). Omklädning och dusch i hotellets relaxavdelning med bastu.

Presentation Linus Rosdal

Hej alla Akeliter!

Väldigt trevligt att få vara en av alla medlemmar här! Efter att ha varit medlem i klubben sedan slutet av mars har jag äntligen fått tummen ur och skrivit en liten presentation om mig själv :)

12 september. Calgary

Calgary

Tredje och sista morgonen i Calgary för denna gång. Har inte fått ordning på dygnsrytmen ännu, så jag började dagen med en träningsrunda längs floden i mörker igen. Fast denna gång sprang jag åt andra hållet, rakt ut från centrum. Cykelbanan jag följde verkade vara ett av de stora pendlingsstråken för cyklister för jag mötte hundratals av dem. I princip alla med starka lysen, många växlar och hög fart.

10 september: Morgonlöpning

Peace bridge

Jag har flugit långt hemifrån och kommit till Kanada för lite turistande. Tidsomställningen är 8 timmar, och det känns verkligen. Trots att jag höll mig uppe till niotiden i går kväll vaknade jag kring kl 2 och kunde inte somna om. Jag som annars ogärna springer på morgonen längtade till gryningen så att jag kunde komma ut på en löptur. Här är lite intryck från den.

8 september: Tävling

Bysjöloppet Per

Löpning är inte bara att springa, det kan vara att planera också – både sin egen löpning och andras. Jag har i alla tider gillat att organisera med sikte på en ”final”, d v s ett tillfälle när det man förberett ska genomföras. Sedan rätt många år är det kring löpartävlingar jag får utlopp för det intresset, men jag har också gjort många scoutläger och en del researrangemang genom åren.

7 september: Hästkapplöpning

Hästkapplöpning

Min dotter Martina är en hästtjej som gärna hänger i stallet så ofta hon kan och får. En dag varje vecka är hon medryttare på en vit shetlandsponny som heter Poppe. Att vara medryttare innebär att man den dagen ska sköta om hästen och se till att den får mat, vatten och rent i sin box. Självklart får man också rida ut, vilket ju är belöningen för slitet i stallet.

Sidor